Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Март 2019  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 23.04.2024, 09:34

    Головна » 2019 » Март » 5 » Завершився Дев'ятий етап участі "Республіки Мрія" у конкурсному проекті "HEALTHY SCHOOLS"
    Завершився Дев'ятий етап участі "Республіки Мрія" у конкурсному проекті "HEALTHY SCHOOLS"
    14:24

    Продовжується участь Запорізького НВК №19 у Національній конкурсній програмі "Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів".

    З 14 по 28 лютого колектив школи-комплексу активно діяв у напрямку вирішення ключових завдань заради здоров'я та гармонічного розвитку школярів. 

    Про це йдеться у звіті №9 Запорізького НВК №19. 

    #HS_UA #HealthySchools_UA  #ЦентрКСВ #Mondelez

    Кількісні показники ефективності
    Скільки всього учнів навчається у вашому закладі?
    1284 
    Кількість дітей залучених в організації активностей:
    905
    Скільки всього осіб (дітей, вчителів, батьків, жителів громади) охоплено за результатами ваших активностей
    1010
    Якісні показники ефективності 

    В Запорізькому НВК №19 реалізували проект  «Закохані серця задля радості та здоров’я» 

    Закохані серця Запорізького НВК №19 діють задля радості та здоров’я

    До дня всіх закоханих та Всесвітнього дня спонтанного прояву доброти школярі ЗНВК № 19 самі собі своїми руками створили сюрприз – Серце любові, здоров’я та радості, яке складалося з великої кількості маленьких сердечок. У творчому проекті взяли участь учні 2-11 класів.

    Заздалегідь було дано завдання класним колективам вирізати з кольорового паперу серця з теплими побажаннями всім громадянам ДЮГЕО «Республіка Мрія», вчителям, батькам. Протягом тижня школа була схожа на місто майстрів, які були готові від щирого серця поділитися позитивними почуттями. Учні середньої ланки провели «Естафету добра» для початкової школи з побажаннями радості, здоров’я, дружнього відношення один до одного. Формувати велике Серце довірили учням 8-А класу. Вони відповідально й творчо поставилися до виконання цього завдання, тому що саме їм випала вдача презентувати результат колективної творчої справи.
        
    Медичні працівники зазначили, що позитивні емоції мають важливе значення в оптимізації всієї діяльності дитячого організму.  А таких емоцій під час реалізації творчого проекту було багато. Діти різних вікових категорій усвідомлювали, що їх справа – творча, їх справа - для щастя людей. Центр виховної роботи констатує, що вдало проведена ще одна акція задля організації комфортного середовища для дітей в нашому навчальному закладі.

    Більш детально: 
    http://zps19.at.ua/news/2019-02-24-181 


    Школярі ЗНВК № 19 розмірковували про небезпеку, що оточує нас (Конкурс колажів «Небезпека, що оточує нас»)

    Проблеми небезпеки навколишнього світу вивчали учні 5-7 класів Запорізького НВК №19. Свої знання вони зобразили в формі змістовних колажів. Виставка творчих робіт учнів була розташована на другому поверсі школи. Вона стала майданчиком для обміну думками з цієї проблеми, наочністю для учнів початкової школи, приводом замислитися для дорослих.

    Про це повідомила педагог-організатор Запорізького НВК №19 Олена Кокоріна. 

    Відвідувачі виставки дізнавалися, що людина є невід'ємною частиною оточуючої природи. Природне середовище  забезпечує людей всім необхідним для життя: повітрям, водою, продуктами харчування, одягом. Але, водночас, воно є джерелом багатьох небезпек: холоду, голоду, стихійних лих.

    Більш детально + фото: 
    http://zps19.at.ua/news/2019-02-26-183 

    Учні Запорізького НВК №19 взяли участь у Конкурсі соціальної реклами "Чи народиш здорового малюка?"

    Інформаційно-просвітницька робота серед учнів Запорізького НВК №19 сприяє усвідомленню важливості відмови від шкідливих звичок на користь здорового способу життя. Соціальна реклама, створена самими учнями - найкращий спосіб простим способом донести це до дівчаток. Тому був оголошений конкурс на найкращу зовнішню рекламу " Чи народиш здорового малюка?"

    Найбільш вдалими стали роботи учениць 8-А (ф) класу: Уткіної Катерини та Дубової Ніколети та Переверзи Поліни. 

    Всім відомо, що репродуктивне здоров’я жінки - це одна з гостріших проблем сучасного суспільства. Кількість дітей, народжених з вадами фізичного та психічного здоровя, зростає кожного року. Причина не тільки в незадовільному екологічному стані навколишнього середовища, а й у способі життя майбутніх батьків.

    Кожна родина мріє про народження здорового малюка. Але про це потрібно думати та дбати заздалегідь: як відомо, кількість клітин у жінкам дається з народження, тому спосіб життя не тільки під час вагітності, а й кілька десятиліть до, впливає на майбутнє здоров’я дитини.

    Вживання алкоголю, наркотичних речовин, нікотину - основні ризики для майбутньої дитини, яких можна запобігти просто відмовляючись від цих згубних звичок.

    Дякуємо всім учасникам конкурсу, учням Запорізького НВК №19, за прекрасні роботи, бажаємо подальших успіхів!

    Більш детально:  
    http://zps19.at.ua/news/2019-02-23-180 

    В Запорізькому НВК №19 відбувся Флеш-моб здоров'я "День компліментів"

    Позитивних емоцій повинно бути втричі більше, ніж негативних, щоб людина відчувала себе здоровою. Очевидно, що позитивні емоції покращуються здоров’я і подовжують тривалість життя. Є чіткі відомості про їх вплив на серцево-судинну та імунну системи.

    Активісти філії №3 вирішили перевірити цю теорію на собі і відчути прилив енергії та гарного настрою напередодні вихідних. Вони влаштували флеш-моб "День компліментів".

    В цей день багато учнів, педагогів, співробітників почули гарні слова на свою адресу. На залишились осторонь і учні 2 класу, які своєю щирістю та дитячою безпосередністю заразили і старшокласників гарним настроєм та подарували багато позитиву.

    Сподіваємося, що перегляд відео викличе і у глядачів посмішку та покращить самопочуття та здоров я.

    Відомо, що людина дуже залежить від емоцій: негативні емоції призначені еволюцією для виживання в різних, часто небезпечних ситуаціях, а позитивні потрібні для швидкого відновлення від стресу і збереження сили для протидії майбутнім потенційним загрозам.

    Що стосується нервової, то ні в кого не викликає сумніву той факт, що багато позитиву робить нерви сильнішими і стійкішими до стресів, тоді як постійний негатив тільки розхитує їх.

    Позитивні емоції викликають приплив крові до шкіри, а також покращують склад крові. Під час радості вивільняються катехоламіни - гормони, що перешкоджають запальним процесам. У цей же час відбувається викид ендорфінів, які здатні зменшити больові відчуття. Крім того, людина краще засинає і міцніше спить. Емоції сприєють концентрації всіх резервних сил організму.

    Більш детально + ВІДЕОЗВІТИ: 
    http://zps19.at.ua/news/flesh_mob_den_komplimentiv/2019-02-16-177 

    Чому важливо протидіяти булінгові, – дізнавалися учні п’ятого класу

    П’ятикласники Запорізького НВК №19  дізналися про те, що таке булінг, та чому важливо позбавлятися цього явища. В ході бесіди з психологом, вони узнали,  що в  школі з'явилася «Скринька довіри». Всі, хто піддався Буллінгу або став свідком таких дій, тепер можуть написати про це і покласти записку в цю скриньку. Таким способом можна зупинити агресію, допомогти людям, які зазнали Буллінгу. Такі дії допоможуть адміністрації  школи вчасно зупинити ці дії.

    Цікаво: якщо вірити українській статистиці, то Буллінгу щорічно піддається близько 40 відсотків школярів у віці 11 - 13 років. Але також цькування може спостерігатися і серед дорослих людей на роботі, хоча таке зустрічається набагато рідше, - повідомляє газета «Креатив» Запорізького НВК №19. 
    Більш детально:
     http://zps19.at.ua/news/stop_bulling/2019-02-21-179 

    Хочеш бути здоровим? Танцюй! – закликають кореспонденти газети «Креатив» Запорізького НВК №19

    Сьогодні вкотре говорили про здоров’я, – інформують п’ятикласники ЗНВК №19 

    Здоров’я населення є найвищою цінністю суспільного та соціально-економічного добробуту будь-якої країни. На сучасному етапі розвитку українського суспільства, в умовах стрімкого погіршення стану здоров’я дітей та молоді це питання належить до нагальних проблем нашої країни. 

    Як відомо, країна починається з кожного з нас. 

    Що можемо зробити для власного здоров’я ми? А ПРОСТО ТАНЦЮВАТИ!!! 

    Адже м'язова робота істотно впливає на розвиток молодого організму, забезпечує підвищення життєвої енергії. Фізичні вправи покращують настрій, сон, працездатність. Рухова активність позначається і на вищій нервовій діяльності. Під впливом систематичних занять хореографією покращується рухливість і врівноваженість нервових процесів. Розвиток фізичних якостей, формування рухових навичок позначуються на інтелектуальному зростанні. Традиційно вважаються оздоровчими лише спеціальні хореографічні вправи, спрямовані на вироблення правильної постави і положення всього тіла, але такий підхід обмежує оздоровче значення танцювальної діяльності. Майже кожна свідомо виконана танцювальна вправа має оздоровчий ефект. Людина в процесі хореографічної діяльності пізнає себе через відкриття і розвиток власних фізичних можливостей.

    Більш детально у новинному повідомленні Порталу шкільної преси Запорізького НВК №19: 
    http://zps19.at.ua/news/khochesh_buti_zdorovim_tancjuj/2019-02-18-178 

    Вісім звітів в одному файлі : 

    http://zps19.at.ua/2018-2019/zviti_1-8.pdf 

    Категорія: Новини тільки дитячих організацій | Переглядів: 361 | Додав: ecorezerv | Теги: Здорові школи, Республіка Мрія | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz