Видання - Форум
Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Вітаю Вас, Гость · RSS 19.03.2024, 05:16

    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Форум » Дитячий екологічний Рух України » Творча сторінка » Видання (нові видання на екологічну тематику)
    Видання
    ПВПДата: Понедельник, 20.06.2011, 12:19 | Повідомлення # 1
    800-1200
    Група: Керівник проекту
    Повідомлень: 856
    Репутація: 13
    Статус: Оффлайн
    http://who-is-who.com.ua/book/ecology2011.html

    Екологія та природні багатства України 2011

    УКРАЇНА В СИСТЕМІ МІЖНАРОДНИХ ЗВ’ЯЗКІВ У СФЕРІ ЗАХИСТУ ДОВКІЛЛЯ
    ДІЯЛЬНІСТЬ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ МІНПРИРОДИ, ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ, ПРОВІДНІ ПІДПРИЄМСТВА ТА ОРГАНІЗАЦІЇ, ЩО ДОКЛАДАЮТЬ ЗУСИЛЬ ДО ЗБЕРЕЖЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО ПРИРОДНОГО СЕРЕДОВИЩА
    ПРОВІДНІ НАУКОВІ УСТАНОВИ І ВИЩІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ПРИРОДООХОРОННОГО СПРЯМУВАННЯ. ЗАПОВІДНА СПРАВА
    ДВАДЦЯТЬ П’ЯТЬ РОКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ КАТАСТРОФІ
    ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ОБ’ЄДНАННЯ, ЯКІ ВПРОВАДЖУЮТЬ ПРИРОДООХОРОННІ ПРОГРАМИ
    ПРОВІДНІ ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ. ВИСТАВКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
    ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРЕС-ЦЕНТР


    vprystupa@inko.lviv.ua
     
    ПВПДата: Понедельник, 20.06.2011, 12:22 | Повідомлення # 2
    800-1200
    Група: Керівник проекту
    Повідомлень: 856
    Репутація: 13
    Статус: Оффлайн
    http://pryroda.in.ua/blog/stepy-kiyvshyny/
    Степи Київської області.
    Сучасний стан та проблеми збереженняПарнікоза І., Василюк О., Іноземцева Д., Костюшин В., Мішта А., Некрасова О., Балашов І. Степи Київської області. Сучасний стан та проблеми збереження. Серія: Збережемо українські степи— К.: НЕЦУ, 2009. — 160 с. з іл.

    В даному виданні зібрана інформація про розміщення степових ділянок в Київській області, їх природну цінність та фактори, які загрожують їх збереженню. Також аналізується стан охорони степів Київщини та пропонується перелік перспективних степових об’єктів природно-заповідного фонду області. Крім іншого, книга містить оригінальну концепцію формування ключових територій екомережі, необхідних для збереження степів в Київській області.


    vprystupa@inko.lviv.ua
     
    ПВПДата: Понедельник, 20.06.2011, 12:23 | Повідомлення # 3
    800-1200
    Група: Керівник проекту
    Повідомлень: 856
    Репутація: 13
    Статус: Оффлайн
    http://pryroda.in.ua/blog/kniga-zelenij-spolox/

    Книга “Зелений сполох” – екотаж по-українськиВийшла в світ перша в Україні художня книга, повністю присвячена екологічному саботажу та екоекстремізму – «Зелений сполох» (Дніпропетровськ, 2009). Автор - журналіст Олексій Бурковський, мешканець Дніпропетровська, очолює екологічну рубрику в газеті «Лица».

    З анотації до книги:

    «Чи чули ви що-небудь про екологічний екстремізм? Чи може він мати місце в країні, в якій знищуються ліси та прибережні смуги заради їхньої забудови розкішними маєтками? Чи вірите ви в справжню безкорисливу Любов, не пов'язану з меркантильними інтересами та особистими стосунками між людьми? Чи можуть жити спокійно в цьому світі ідейні та принципові молоді люди? Чи завжди їхня мета виправдовує засоби? Саме цих питань торкається автор в романі «Зелений сполох».

    Це перший в Україні художній твір, котрий висвітлює таке ще маловідоме широкому загалу явище, як екотаж. Фактично це твір-попередження, адже з наростанням екологічної напруги обов'язково розширюватиметься і діяльність радикальних екологічних організацій, як механізм протидії небайдужих, але доведених до відчаю людей».

    Замовити книгу можна безпосередньо у автора по мейлу: ecologist песик ukr.net.

    Що таке екотаж (екологічний саботаж)
    Ця книга про ідейну молодь і написана, в першу чергу, для молоді. Роман «Зелений сполох» є першим в Україні художнім твором, який висвітлює таке маловідоме в суспільстві явище, як екотаж або екологічний саботаж. Під екотажем розуміють радикальний екологічний спротив, засобами якого є пошкодження обладнання, техніки, об'єктів нерухомості з метою запобігання антиекологічній діяльності. Це твір-попередженням, адже корумпована державна система часто унеможливлює законні та ефективні заходи природоохоронної діяльності, через що екотаж перетворюється на останній засіб протидії небайдужих, але доведених до відчаю людей. Не дивлячись на художній зміст, в книзі надається багато науково-популярної інформації, яка для багатьох читачів може стати своєрідним новим відкриттям екології як науки.

    Роман «Зелений сполох» перевертає світогляду з ніг на голову. Якщо вважаєте, що вам вже все відомо про глобальні екологічні проблеми – пригальмуйте з висновками. У підручниках не пишуть про найголовніше. Але тепер про це можна дізнатися з роману Олексія Бурковського. Автор втілює настільки важливі ідеї, що за цим йому можна пробачити деяку недосконалість форми.

    Сам Олексій називає свій роман соціально-фантастичним. Оскільки методи екологічного саботажу, описані в книзі, доволі важко втілити в життя. Та й де знайдеться «дурень», ладний ризикувати життям заради порятунку планети.

    «Зелений сполох» – путівник для тих, хто прагне змінювати світ на краще, і дзеркало для тих, хто вважає, що марно витрачати час на подібні дурниці.
    Зоя Красовська, bei-news.blogspot.com


    vprystupa@inko.lviv.ua
     
    ПВПДата: Понедельник, 20.06.2011, 12:24 | Повідомлення # 4
    800-1200
    Група: Керівник проекту
    Повідомлень: 856
    Репутація: 13
    Статус: Оффлайн
    http://pryroda.in.ua/blog/gardbook/
    Довідник найцінніших територій та об’єктів в межах Арбузинського, Доманівського районів Миколаївської області та м. ЮжноукраїнськСерія: Діаманти Бузько-степового біосферного ядра національної екомережі / Під ред. Г.В. Коломієць, Я.І. Мовчана. — К.: Громадська організація "Веселий Дельфін", 2008. — 80 с.

    Наведено інформацію про об'єкти, що мають високу природоохоронну, історико-культурну, рекреаційну цінність (серед них розповідається про Бузький Гард), а також про види флори і фауни. Для місцевих жителів, фахівців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, державних підприємств атомної та гідроенергетики, лісового господарства, проектних та господарських організацій, громадян, громадських діячів, вчителів, школярів, студентів, любителів природи, усіх, хто цікавиться історією України та Європи.
    Укладачі: М. Біляшівський, М. Товкайло, В. Ленченко, Р. Осадчий, С. Таращук, О. Деркач, Л. Патрушева, М. Парафіло. Макет: І. Сіренко, О. Терещенко. Фото на обкладинці: урочище Гард, О. Деркач, 2005.


    vprystupa@inko.lviv.ua
     
    ПВПДата: Понедельник, 20.06.2011, 12:28 | Повідомлення # 5
    800-1200
    Група: Керівник проекту
    Повідомлень: 856
    Репутація: 13
    Статус: Оффлайн
    http://pryroda.in.ua/blog/teritoriya-dukhu/

    Презентація книги про захист Києва від забудов «Територія Духу»4 грудня о 15:00 у кнайп-клубі «Купідон» (Київ) відбудеться презентація фантастично-сатиричного роману Олега Андроса та Анжеліки Комарової «Територія Духу». Також відбудеться акустичний концерт групи «Наголос на Голос», Віталія Калініченка (соліста етно-метал гурту "Веремій») та Ігоря Рудя (соліст альтернатив-рок гурту Торквемада»).

    Роман «Територія Духу» присвячено боротьбі за збереження історичного та природного обличчя Києва від навали новітніх варварів. Це перший сучасний роман в Україні на тему народного протесту проти знищення природи та історичної спадщини Києва. Фантастика в ньому поєднана з гострою політичною сатирою.
    4 грудня буде презентовано вперше плід творчої співпраці двох київських журналістів-природоохронців, засновників Спілки вільних журналістів «Природа над усе!»


    vprystupa@inko.lviv.ua
     
    ПВПДата: Понедельник, 20.06.2011, 12:29 | Повідомлення # 6
    800-1200
    Група: Керівник проекту
    Повідомлень: 856
    Репутація: 13
    Статус: Оффлайн
    http://pryroda.in.ua/blog/zhurnalitske-rozsliduvannya-book/

    Книга “Журналіcтське розслідування на екологічну тему”Презентуємо до Вашої уваги книгу "Журналистское расследование на экологическую тему" - методичний посібник з теорією та прикладами проведення журналістських розслідувань на екологічну тематику.

    Журналіcтське розслідування на екологічну тему (535) - 403.63 kB
    Книга люб'язно надана одним із авторів, Олегом Листопадом - відомим "зеленим" журналістом, за що редакція "Природи України" висловлює йому велику вдячність!
    Додаткові відомості:
    Журналистское расследование на экологическую тему. Практическое пособие.
    Ганна Гопко, Олег Листопад, Тамара Малькова.
    Київ, Логос, 2008
    63 стор.
    Книга видана організаціями "Зелене Досьє" та "Бюро екологічних розслідувань"


    vprystupa@inko.lviv.ua
     
    Форум » Дитячий екологічний Рух України » Творча сторінка » Видання (нові видання на екологічну тематику)
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:

    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz