3 травня - Форум
Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Вітаю Вас, Гость · RSS 23.04.2024, 09:03

    [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Форум » Дитячий екологічний Рух України » Екологічний календар » 3 травня (День Сонця)
    3 травня
    ПВПДата: Воскресенье, 28.03.2010, 13:35 | Повідомлення # 1
    800-1200
    Група: Керівник проекту
    Повідомлень: 856
    Репутація: 13
    Статус: Оффлайн
    My WebPage

    Сонце, вітер, морські хвилі і біомаса є енергетичним сировиною, яке постійно оточує нас і яке легко використовувати. Его не надо добывать из земли. Його не треба видобувати з землі. Оно не приводит к образованию радиоактивных отходов, а токсичных не дает вовсе. Воно не призводить до утворення радіоактивних відходів, а токсичних не дає зовсім. Это возобновляемая энергия. Це відновлювальна енергія. При этом, отводя часть солнечной энергии себе, мы не изменяем энергетического баланса Планеты во времени, хотя и немного меняем его в пространстве. При цьому, відводиться частина сонячної енергії собі, ми не змінюємо енергетичного балансу Планети в часі, хоча й трохи міняємо його в просторі. Имея такой выбор, кто не предпочтет использовать энергию солнца и положить конец разрушениям, вызванным добычей и сжиганием отравляющего топлива. Маючи такий вибір, хто не за краще використовувати енергію сонця, і покласти край руйнувань, викликаних видобутком і спалювання отруює палива. Чтобы привлечь внимание к возможностям использования возобновляемых источников энергии европейское отделение Международного общества солнечной энергии (МОСЭ) (ISES-Europe), начиная с 1994 г., на добровольной основе организовывает ежегодный День Солнца. Для того, щоб привернути увагу до можливостей використання поновлюваних джерел енергії європейське відділення Міжнародного товариства сонячної енергії (МОСЕ) (ISES-Europe), починаючи з 1994 року, на добровільній основі організовує щорічний День Сонця.
    Энтузиасты и профессионалы, общественные организации и фирмы по всей Европе организуют различного рода мероприятия, связанные с демонстрацией возможностей солнечной энергетики. Ентузіасти і професіонали, громадські організації та фірми по всій Європі організують різного роду заходи, пов'язані з демонстрацією можливостей сонячної енергетики. День Солнца дает шанс каждому привлечь внимание к осуществляемым проектам, полученным результатам, новым разработкам или выпускаемой продукции и в то же время получить выгоду от представления и рекламирования своей деятельности, как части общеевропейского события. День Сонця дає шанс кожному привернути увагу до здійснюваним проектами, отриманими результатами, новим розробкам або продукції, що випускається, і в той же час отримати вигоду від подання та рекламування своєї діяльності, як частини загальноєвропейського події. День Солнца организуется в соответствии с местными условиями и возможностями с определенной координацией и информационной поддержкой национальными и центральными отделениями МОСЭ, что способствует распространению информации в регионах и различных странах, а также обмену опытом в организации международных проектов. День Сонця організується у відповідності з місцевими умовами і можливостями з певною координацією та інформаційною підтримкою національними й центральними відділеннями МОСЕ, що сприяє поширенню інформації в регіонах і різних країнах, а також обміну досвідом в організації міжнародних проектів.
    Мероприятия, связанные с проведением Дня Солнца, включают в себя: дни открытых дверей солнечных и энергоэффективных домов как экспериментальных, так и частных, что позволяет убедиться в реальности и полезности осуществленных и осуществляемых проектов; дни открытых дверей исследовательских и проектных институтов, что позволяет широкой общественности познакомиться с новейшими достижениями из первых рук; конкурсы, соревнования, пробеги солнечных автомобилей, электромобилей; выставки и встречи с общественностью в городских и торговых центрах, зеленых зонах и других общественных местах; круглые столы для обсуждения технических, экономических и социальных аспектов использования возобновляемых источников энергии; семинары „солнечная неделя“, организуемые за неделю до или после Дня Солнца, которые дают возможности ознакомить архитекторов, инженеров коммунальных служб, владельцев зданий, школьных учителей с новыми возможностями солнечной энергетики; конкурсы школьных проектов по изучению солнечной энергетики и действующих моделей устройств и игрушек с приводом от энергии солнца; конкурсы рисунков на темы „Использование солнечной энергии“, „Солнце в нашей жизни“, которые являются прекрасным дополнением в цвете ко Дню Солнца, а сам процесс творчества приводит к росту осознания важности тематики среди детей, учителей, родителей и общественности. Заходи, пов'язані з проведенням Дня Сонця, включають в себе: дні відкритих дверей сонячних та енергоефективних будинків як експериментальних, так і приватних, що дозволяє переконатися в реальності і корисності здійснених й здійснюваних проектів; дні відкритих дверей дослідних і проектних інститутів, що дозволяє широкої громадськості познайомитися з новітніми досягненнями з перших рук; конкурси, змагання, пробегі сонячних автомобілів, електромобілей; виставки та зустрічі з громадськістю в міських і торгових центрах, зелених зонах та інших громадських місцях; круглі столи для обговорення технічних, економічних та соціальних аспектів використання поновлюваних джерел енергії ; Семінари "сонячна тиждень", що організовуються за тиждень до або після Дня Сонця, які дають можливості ознайомити архітекторів, інженерів комунальних служб, власників будинків, шкільних вчителів з новими можливостями сонячної енергетики; конкурси шкільних проектів з вивчення сонячної енергетики та діючих моделей пристроїв та іграшок з приводом від енергії сонця; конкурси малюнків на теми "Використання сонячної енергії", "Сонце в нашому житті", які є чудовим доповненням в кольорі до Дня Сонця, а сам процес творчості призводить до зростання усвідомлення важливості тематики серед дітей, вчителів, батьків та громадськості.


    vprystupa@inko.lviv.ua
     
    Форум » Дитячий екологічний Рух України » Екологічний календар » 3 травня (День Сонця)
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:

    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz