Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Июль 2009  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 23.04.2024, 09:49

    Головна » 2009 » Июль » 8 » Відбувся Другий міжнародний еко-культурний фестиваль "Трипільське коло 2009. Земля"
    Відбувся Другий міжнародний еко-культурний фестиваль "Трипільське коло 2009. Земля"
    19:28
    Другий міжнародний еко-культурний фестиваль «Трипільське коло 2009. Земля» відбувся 4-5 липня на зелених пагорбах міста Ржищева Київської області.
    Серед краси ландшафтів Київщини, біля Дніпра ми, члени «Екологічного клубу «Екос», що в основному об’єднує учнів та вчителів Житомирського екологічного ліцею № 24, отримали неймовірне задоволення від численних заходів фестивалю, організованих спеціально для нас, наших друзів та усієї небайдужої до долі країни - родини: фестивальна толока, численні майстер-класи, кінопокази, квести, семінари, різноманітні етно-шоу…І все це під шалені ритми Трипілля разом з відомими world music-гуртами, барабанним диско та власними творчими імпровізаціями.
    Цьогорічне «Трипільське коло» - феєрія фестивалів!
    Фестивалі об’єдналися, ставши у Трипільське Коло: дитячий - «Орелі», кобзарський - «Кобзарська Трійця», етнографічний - «Етнотолока», екстримальний - «Троллей», барабанний – «Ритми життя», езотеричний «Казкове місто", родинний "Як намалювати птаха", безліч кіно- та літературних фестивалів - всі разом на величезному Трипільському полі! Трипільське Коло визначено іміджевою культурно-туристичною подією Київської області в рамках підготовки до Євро-2012
    Пріоритетами фестивалю були: Гармонія людини та навколишнього середовища. "Чиста вода - чисте життя", "Збережемо землю-збережемо рід", "Запалюємо серця", "Дихай на повні груди"- ці заклики об'єднали екологічні дії, що взяли свій старт на фестивалі і продовжуються далеко за його межами.
    Територія вільна від вживання алкоголю, тютюну і будь-яких наркотиків. Відпочинок на фестивалі без допінгів виявляється можливим, змістовним і надзвичайно цікавим відвідувачам будь-якого віку.

    Здоровий спосіб життя.
    На території, де багато свіжого повітря, живої землі, джерельної води, запашної зелені по-справжньому задумуєшся над природністю свого власного життя: що ми їмо? як підтримуємо фізичне здоров'я? як ставимося до оточуючого світу?
    Територія вільна для мистецтва.
    Ми мали можливість відкрити себе у творчості, зробити гарну річ власними руками або спільно, щоб запам'ятати не тільки результат, але й сам процес творчого пошуку.

    Зробимо Трипілля ближче!
    Фестиваль мав на меті пробудити інтерес серед суспільства до однієї з найперших хліборобських цивілізацій світу, що існувала на території України. Цьому допомогла продумана цікава програма - кожен відвідувач мав можливість не лише послухати чи подивитися, а й спробувати на деякий 
    час стати частинкою далекої Трипільської культури.

    Завдання фестивалю - пробудити живий інтерес до історичної спадщини, зокрема, залишеної нам Трипільською культурою, запропонувати альтернативні способи організації відпочинку для сім`ї та молоді, відродити та інтегрувати в сучасний світ різноманітні етнічні традиції, поєднуючи їх з елементами сучасних досягнень в галузях культури, освіти, виробництва, менеджменту та інших сфер життя людини. Фестиваль об’єднув в собі оздоровчі, спортивні, музичні, екологічні, освітні, виставкові та інші культурно-розважальні та культурно-просвітницькі програми в стилі етно.

    Довідка.
    Фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО» має чотирирічний цикл, кожен фестивальний рік носить тематику однієї із стихій природи , а це Вода, Земля, Повітря та Вогонь. Кожен фестиваль циклу має також власну мистецьку, освітню, екологічну і соціальну тематику.
    Провідним завданням фестивалю є сприяння розвитку туристичної інфраструктури Київської області в рамках підготовки до Євро-2012.

    Мета:
    1. Популяризація культурно-історичних земель Трипільської цивілізації у взаємодії з утвердженням високих європейських стандартів розвитку культури та туризму.
    2. Залучення до міжнародних туристичних маршрутів об’єктів культурної спадщини України
    3. Сприяння розвитку зеленого туризму у Київському регіоні
    4. Забезпечення якісного сімейного культурного відпочинку що відповідає міжнародним стандартам
    5. Популяризація здорового способу життя, реалізація спортивно-оздоровчих заходів
    6. Реалізація освітніх програм, сприяння міжнаціональній та міжконфесійній толерантності та взаємодії
    7. Збереження і актуалізація національної мистецької спадщини
    8. Розвиток і підтримка етно творчості
    9. Виявлення і підтримка обдарованої творчої молоді
    10. Налагодження міжнародного культурного співробітництва
    11. Формування позитивного екологічного мислення

    Олександр Субботін.















    Категорія: Новини тільки дитячих організацій | Переглядів: 1105 | Додав: ecorezerv | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz