Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Июнь 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 04.05.2024, 19:09

    Головна » 2011 » Июнь » 8 » Дитячий екологічний рух України буде мати загальновизнану назву
    Дитячий екологічний рух України буде мати загальновизнану назву
    10:04
    Дорогі друзі!

    Наш проект, який є офіційним сайтом Всеукраїнського Дитячого екологічного руху, ініціює конкурс на кращу назву екологічного об’єднання дитячих організацій, навчальних закладів, позашкільних структур, діяльність яких пов’язана з екологією. На цей час завдяки проекту "Екологічна освіта для збалансованого розвитку" до ЕкоРуху приєдналися численні організації з різних регіонів України. Всі зацікавлені сторони сьогодні визнають, що оперативно узгодити та прийняти цю назву можна лише за допомогою Інтернету - у відкритому режимі електронної конференції.

     Ми пропонуємо використовувати наші ресурсні можливості для цієї важливої мети. На першому етапі будуть прийматися Ваші пропозиції щодо назви екологічного руху. Залишайте їх у стрічці коментарів за допомогою форми, що знаходиться нижче цього повідомлення. На другому етапі ми активуємо на сайті електронне голосування, де визначимо дві найкращих назви, а потім буде повторне інтерактивне опитування але вже для визначення назви-переможця. Остаточне рішення спираючись на результати інтерактивних голосувань будуть затверджувати делегати загальних зборів Всеукраїнського дитячого екологічного Руху.

    Зразу приводимо ті назви, які вже були надіслані нам раніше: 


    ДЕР "Веселка"

    ДЕР "Легіони Землі"

    ДЕР "Зелена Країна"

    ДЕР "Легіони Мрії"

    ДЕР "Республіка Мрії"

    ДЕР "Романтики"

    ДЕР "Ластівка"

    ДЕР "Діти Веселки" 

    ДЕР "Захисники Землі"


    Сподіваємось, що Ваша активність та небайдужість дозволить Екологічному руху мати загальновизнану назву.

    З повагою, оргкомітет
    Категорія: Новини тільки дитячих організацій | Переглядів: 1355 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 211 2 »
    avatar
    1
    Зелена Юннатія
    avatar
    2
    Дуже цікавий проект. Але потрібно вказати строки поетапної реалізації. Коли закінчується перший етап? Коли почнеться голосування?
    avatar
    6
    Пропонуйте строки, й ми їх оголосимо.
    avatar
    3
    Категорично проти щоб організація носила назву будь-якої вже існуючої організації. Якщо наприклад ми ("Легіони Землі") будемо входити у всеукраїнську органіізацію то як вона може носити назву "Легіони Землі"? Це стосується і інших організацій. По-друге назва не може бути ДЕР - дитячий екологічний рух. У назві потрібно вказати що це обєднання екологічних організацій України. Тобто це має бути Братсво Дитячих Екологічних Організацій України - БДЕОУ (можна Всеукраїнське Братство Дитячих Екологічних Організацій), як пропонував я. Або Асоціація Дитячих Екологічних Організацій України - АДЕОУ.

    Моя пропозиція була "Діти Веселки", або "Веселкові Діти".

    Стосовно останньої пропозиції "Зелена Юннатія", категорично проти. Оскільки це обєднання не юнатів а громадських організацій, і ця назва не в повній мірі відображає цілі і мету обєднання
    avatar
    5
    Я теж підтримую цю позицію. Необхідно вилучити з переліку назви, які вже мають організації. Таким чином на 9 червня маємо:
    ДЕР "Веселка"
    ДЕР "Легіони Мрії"
    ДЕР "Діти Веселки"
    ДЕР "Захисники Землі"
    ДЕР "Веселкові діти"
    ДЕР "Братство ДЕО"
    ДЕР "Братство Мрії"

    Зелену Юннатію вилучаємо, якщо Олена не буде проти.

    Пропоную також голосування щодо вибору абревіатури - БДЕОУ чи ДЕР.
    avatar
    4
    Підтримую ПВП!
    avatar
    7
    Здесь также возникает вопрос: можем ли мы ограничивать детское экологическое движение только детскими общественными экологическими организациями? Думаю, что этого делать нельзя.
    avatar
    8
    Дитячому руху потрібне назва. Будемо приймати участь у голосуванні.
    avatar
    9
    Считаю, что мнение непосредственных участников Детского экологического движения (организаций входящих в это движение) должно учитываться приоритетно. Хотя результаты голосования также следует учесть. Поэтому - правильное решение: принять и утвердить название на общем собрании, которое может состояться в рамках проведения Всеукраинского фестиваля или палаточного лагеря.
    avatar
    10
    Друзья, кто хотел бы войти в рабочую группу по составлению положения об интерактивном конкурсе на лучшее название детского экологического движения Украины, пишите мне в ЛС. В положении будут указаны все сроки и нюансы.
    avatar
    11
    Положення про цей конкурс вже було, воно доречі і досьогодні "висить" на Форумі. Це положення в себе включало три складові "Назва організації", "Емблема організації", "Гімн організації". Тоді ми обговорювали що організації проведуть у себе в областях такі конкурси, але нажаль віз і донині там. Можливо це була і не досить вдала ідея залучити до такої відповідальної справи дітей. Але все ж таки візьмемо ми за основу чи не візьмемо дитячі пропозиції, але цей конкурс потрібно провести і для дітей. Ми ж все таки створюємо дитячу організацію. Можливо діти запропонують щось і не зовсім вдале, але це будуть ідеї для нас, для дорослих, ми зможемо ці пропозиції удосконалити. ТОму думаю потрібно все це ппровести у два етапи. Провести дитячі конкурси у себе в областях, а вже потім зібратися всім оргаганізаторам і обговорити ці питання
    avatar
    12
    Владимир, речь идет о том, что наиболее приемлемая модель реализации нашего стремления присвоить Всеукраинскому детскому экологическому движению название, на данном этапе может быть реализовано только в Интернете. Вы верно указываете, что мы давно уже поднимаем этот вопрос. Впервые эта проблема была поставлена на рабочей встрече руководителей детских общественных экологических организаций в Житомире в 2008 году. Но до сих пор, как видим, нет никаких результатов. Почему так происходит? Подумайте!

    Оптимистическая оценка перспектив может возникнуть, если признать наличие центра решения проблемы, которым может стать эта страница нашего сайта. Если в какой-то области ещё не провели конкурс на лучшее название, эмблему, гимн, то его никогда не поздно провести. Ваша организация провела конкурс и определилась с названием: Дети радуги - замечательное название. Некоторые другие организации тоже уже провели и внесли свои предложения. Какая проблема? Ждем всех остальных, указываем сроки окончания приёма предложений и активируем интерактивное голосование. С каждого компьютера можно будет голосовать только один раз. Это позволит не только выяснить мнение большинства, но и привлечь дополнительных пользователей к нашему ресурсу. Ну, а далее: будет Всеукраинская конференция или соберется парламент экологического движения, и останется только утвердить решение.

    Другими словами, наша интернет-конференция выполнит очень важную и крайне необходимую подготовительную работу. В рамках любой предстоящей встречи (будь то лагерь или ещё что) времени для этого будет недостаточно. Разве что взрослые по привычке возьмут бразды правления на себя, и снова, как это часто бывает, незаметно для самих детей продиктуют им свою волю.
    1-10 11-15
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz