Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Ноябрь 2010  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 29.04.2024, 05:21

    Головна » 2010 » Ноябрь » 16 » Молодіжна організація “Прес-центр “Акцент” запрошує на Шосту Всеукраїнську Виставку газетних видань молоді “Молодіжний акцент”
    Молодіжна організація “Прес-центр “Акцент” запрошує на Шосту Всеукраїнську Виставку газетних видань молоді “Молодіжний акцент”
    18:36

    Учасникам Шостої Всеукраїнської Виставки газетних видань молоді "Молодіжний акцент”

     

    Шановні колеги!

     

    Молодіжна організація "Прес-центр "Акцент”, Запорізька обласна державна адміністрація, Запорізька міська рада з 01 по 04 грудня 2010 року раді вас запросити на Шосту Всеукраїнську Виставку газетних видань молоді "Молодіжний акцент”.

    В межах інформаційно-методичної роботи заплановані круглий стіл "Виховання соціально-громадянської позиції молоді засобами масової інформації” та майстерня «Досвід роботи власного видання».

    Увага. Надбанням цього року є наявність бліц-конкурсу. В перший день будуть надані конкурсні теми (додаток №2). Завдання - в межах 3-х годин другого дня потрібно виписати та зверстати в комп’ютерному центрі одну шпальту газети. Всі роботи будуть об’єднані у єдину газету, яка буду надрукована й роздана всім учасникам в межах Виставки.

    Продовженням доброї традиції стане наявність професійних виставкових площ. Організатори надають Вам експо-місце: один стіл, два стільця та стендову площу (розмір: висота 2 м., ширина 2 м.). Пропонуємо Вам підготувати матеріали для оформлення Вашої виставкової площі. Ви будете мати можливість представити Ваше видання та колектив – презентація 3 хвилини (оргкомітет надає ноутбук та проектор з екраном). Для підняття рівня роботи Ваших видань заплановані два майстер-класи.

    Обов’язковим є участь у вечорі знайомств та проекті «Ігро-тренінг».

    Офіційно запрошуються по два представники від газетного видання молоді. Але відвідати Виставку можуть всі бажаючі. Просимо уважно ознайомитись з програмою Виставки (додаток №1).

    Участь у Виставці безкоштовна. Оргкомітет несе всі організаційні витрати, пов’язані з проектом. Оргкомітет не відшкодовує витрати на проїзд, проживання протягом трьох днів та харчування представників видання.

    Інформація для колективів, які не мешкають у місті Запоріжжі. Повна вартість проживання за три дні на одну особу – 131 грн., повна вартість харчування за три дні на одну особу – 160 грн. Інформація для запорізьких колективів. Повна вартість харчування за три дні на одну особу – 80 грн. (Вартість доби проживання на одну особу – 42 грн. за добу + 5 грн. квитанція банку. Вартість харчування (сніданок, обід, вечеря) – по 20 грн.)

    Для того, щоб заздалегідь забронювати місце для проживання та розмістити замовлення на харчування нам треба подати попередню заявку (додаток №3). Можливе замовлення тільки сніданків або тільки вечерь.

     

    Обов’язково для всіх колективів. Повідомте до 19 листопада 2010 року про участь Вашого колективу, час і місце прибуття та умови Вашого харчування (додаток №3). Оргкомітет організує Вашу зустріч, поселення та харчування в їдальні. В разі відсутності заявки, організатори не можуть гарантувати Вашу зустріч та харчування. Телефон для довідок: (061) 270-78-76, (068) 448-11-28.

     

    З повагою,

     

    Голова КРК прес-центру «Акцент»    В.М. Систеров

    Категорія: Новини тільки дитячих організацій | Переглядів: 689 | Додав: ecorezerv | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz