Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Март 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 19.05.2024, 09:18

    Головна » 2013 » Март » 9 » Относительно выводов КЭКЦ о кам пании "Первоцвет"
    Относительно выводов КЭКЦ о кам пании "Первоцвет"
    15:11
    Уважаемые коллеги! По итогам рейдов клуба "Белые Вороны" и экоинспекторов НПП "Великий Луг" 14 февраля, 23 февраля, 7-8 марта 2013 года в городе Днепрорудном Запорожской области первоцветами не торговали. И так уже уже 12 лет подряд. Или мы слишком незаметны с точки зрения Киева? Даже обидно стало после прочтения последнего письма КЭКЦ...

    Прикріплення: Картинка 1
    Категорія: Новини тільки дитячих організацій | Переглядів: 694 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 7
    avatar
    1
    А в чем проблема? Можно поподробнее? Что было в том письме?
    avatar
    2
    я думаю тут не варто ні на кого ображатися. Таке було з нами також, але свого часу ми на все "плюнули" і робимо свою справу. Одні дають інтервю і виступають на радіо і ТБ, та це нам якось до одного місця. Ми проводимо свої заходи і акції не дивлячись на те чи нас хтось десь там згадав чи ні. Ось недавні випадок. Зателефонували недавно з газети. Вони чули що ми у Львові проводимо годину Землі. Коли я відповів що наш захід полягає в тому щоб більше людей проінформувати про цю подію і як результат залучити їх до години без електроенергії, їм це стало не цікаво. Вони орієнтуються на флеш-моби, скандали та інші подібні акції. ОСь як би хтось вийшов голий в центр Львова і закликав людей вимкнути світло - ось це цікаво. А коли діти ходять і розвішують плакати по Львову з закликом приєнатися до години Землі це не для них - на цьому грошей не заробиш. Таких випадків можу навести багато. Але головне не в цьому. Головне в тому щоб Ви працювали і змінювали щось на краще. Бо як на мене ми працюємо для того щоб покращити екологічну ситуацію а не для того щоб нас десь там згадали. Успіхів Вам у роботі і наснаги у звершені нелегких справ
    avatar
    3
    Привожу выдержку из письма КЭКЦ (В.Е.Борейко) по кампании "Первоцветы". "...Грустно осозновать, но в целом в Украине, за исключением Киева, Харькова, Днепропетровска и Донецка, операции "Первоцвет" в реальности нет. Оперативной работой там почти никто не занимается, в том числе и экологические общественные организации. По приблизительным подсчетам за 7-8 марта 2013 г. в Украине было продано около 1-1,5 млн. подснежников и шафранов, чем нанесен ущерб в 50-70 млн гривен..."
    Вл.Борейко
    avatar
    4
    Ну і що? Що краще? Нічого не робити і про тебе не будуть писати і згадувати, чи щось робити навіть в тому випадку якщо про тебе не будуть писати і згадувати? Хіба ми всі працюємо для того щоб про нас писали? Це все пройде а добрі справи залишаться.
    avatar
    5
    В.Борейко имел в виду крупные города и области в целом. Кроме того, вы ему или С.Шапаренко посылали свою информацию? Если да, тогда непонятно, почему он не упомянул Днепрорудный (они весьма щепетильны в таких вопросах, себе чужого не приписывают).
    avatar
    6
    Информация о ходе кампании "Внимание, первоцветы!" в г. Днепрорудном подаю РЕГУЛЯРНО КЭКЦ и Печенегам. С.А. Шапаренко РЕГУЛЯРНО БЛАГОДАРИТ, а КЭКЦ .... НЕ ВИДИТ ... ("только крупные регионы"?)
    avatar
    7
    Глубокоуважаемый господин Анатолий! А оно вам надо? Или мало фактов того, как к нам, смертным. относятся небожители украинского экологического Олимпа? Мы себе цену знаем, просто иногда жаба давит, читая барские комменты. Плюньте, как я... Правильно сказал ППВ в своём комменте. Удачи и до связи, Толя. С уважением Сергей Решетов.
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz