Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Ноябрь 2010  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 30.04.2024, 07:45

    Головна » 2010 » Ноябрь » 4 » Програма технічної допомоги для неприбуткових організацій від Благодійного фонду "Дитячий світ"
    Програма технічної допомоги для неприбуткових організацій від Благодійного фонду "Дитячий світ"
    14:28

    Реєстрація триває до: 15-11-2010



    З метою підтримки громадських ініціатив, направлених на вирішення проблем соціально незахищених категорій дітей і молоді, Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» ініціював Програму технічної допомоги для неприбуткових громадських організацій.

    Програма передбачає безкоштовне передання дитячим та молодіжним організаціям, а також організаціям, які допомагають дітям-інвалідам, сиротам та ін. меблів та оргтехніки, переданих фонду для цього комерційними структурами.

    У Програмі технічної допомоги можуть взяти участь неприбуткові дитячі і молодіжні організації, а також організації, які працюють для вирішення проблем соціально незахищених категорій дітей та молоді. У програмі не можуть брати участь політичні партії та релігійні організації. Пріоритет буде надаватися організаціям, які мали досвід співпраці із ВБФ «Дитячий світ».

    Для того, щоб взяти участь у програмі, необхідно до 15 листопада надіслати на адресу 04053, Київ, вул.Артема, 15, ВБФ «Дитячий світ» або електронною поштою dytsvit_fond@ukr.net наступні документи:
    1)лист із списком оргтехніки і меблів, які потребує організація, а також
    інформацією про те, яким чином планується їх використати;
    2)Статут організації (копія);
    3)довідку із ДПА про неприбутковий статус організації (копія);
    4)довідку про діяльність організації (не більше 4-х сторінок).

    Рішення про передання комплектів меблів і оргтехніки в рамках програми приймається комісією, до якої входять представники ВБФ «Дитячий світ», партнерських бізнес-структур та незалежні консультанти.

    Перший етап програми було проведено у 2008-2009 роках, коли комплекти меблів і оргтехніки отримали 17 громадських організацій із 11 областей України. На думку організаторів, реалізація першого етапу програми дала можливість організаціям, які взяли участь у програмі, активізувати громадськість для ефективного вирішення проблем соціально незахищених категорій дітей і молоді у регіонах, а також більш ефективно проводити свою діяльність у цьому напрямку.

    «Громадська організація часто є тією «вудочкою», яка дає можливість людям, які потребують допомоги, вчитися самостійно вирішувати свої проблеми, тобто, образно кажучи, «ловити рибу», замість того, щоб випрошувати її у благодійників. На багатьох прикладах ми пересвідчилися в тому, що якщо соціальну ініціативу вчасно підтримати, вона може зробити багато користі для вирішення суспільних проблем», - сказав Президент ВБФ «Дитячий світ» Сергій Летенко під час зустрічі із лідерами громадських організацій.

    Джерело : Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ»

    Категорія: Новини тільки дитячих організацій | Переглядів: 705 | Додав: ecorezerv | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz