Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Февраль 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 24.04.2024, 17:50

    Головна » 2018 » Февраль » 8 » ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ
    ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ
    13:09

    Методист еколого-натуралістичного напряму Херсонського Центру дитячої та юнацької творчості, голова Координаційної ради Херсонської міської дитячої громадської екологічної організації "Ластівка" Василенко Лариса Михайлівна взяла участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у 2018 році та показала найкращий результат.

    Описуючи свій досвід, обрала категорію «Я – громадський діяч». У роботі визначені три 3 вектори: - інформаційно-методичний супровід професійного розвитку педагогів еколого-натуралістичного напряму в умовах позашкільного закладу; - забезпечення умов для розвитку та самореалізації вихованців через постійну модернізацію освітнього простору; – інформаційно-методична підтримка загальноосвітніх навчальних закладів міста.

    Особлива увага приділяється досвіду громадської діяльності, який розпочався з 2000 року. Це надало можливість співпрацювати та виходити на рівень Комісії ЄС в Україні, Британської Ради в Україні, Фонду „Відродження”, Мережею Освітніх Консультантів України, а також співпрацювати з Всеукраїнськими екологічними організаціями „МАМА-86”, „Всеукраїнська екологічна ліга”, „Зелений світ”, Українська Річкова Мережа, „Let′s Do It, Ukraine”, регіональними екологічними організаціями Київщини, Запоріжжя, Донеччини, Сумщини, Харківщини, Львівщини, Одещини.

    Започаткувала масові заходи: екологічні акції «Чисті береги – чиста річка», «Допоможи зоопарку»; благодійну акцію «Діти – дітям»; екологічні експедиції плавнями Дніпра. У співпраці з громадськими організаціями щороку організовує Всеукраїнську акцію «Зробимо Україну чистою разом!».

    Проект – «Дивосвіт» - центр дитячого екологічного руху в Херсоні», створений у 2013 році у співпраці з управлінням освіти Херсонської міської ради розпочав свою роботу з 2014 року. Основна мета роботи - об`єднати та активізувати учнівський екологічний рух в місті Херсоні, допомогти закладам освіти організувати роботу шкільних екологічних клубів, навчити актив учнів навичкам еколога-організатора, створити та впровадити нові проекти, методики, інформаційно-просвітницькі заходи, покращити ситуацію з благоустроєм територій.

    Центр екологічної культури та виховання учнівської молоді «Дивосвіт» при Херсонському Центрі дитячої та юнацької творчості є діючим механізмом для координації екологічної роботи учнівських колективів та для розвитку екологічної компетентності школярів. На цей час є членом незалежної громадської екологічної ради в Херсонській області. Завдяки співпраці з громадськими організаціями є можливість відвідувати семінари, тренінги, практикуми, конференції, засідання за круглим столом, обговореннях та інших заходах стосовно аспектів екології та педагогіки, постійно розвиватися і сприяти професійному розвитку молодих педагогів.

    Попереду ще багато роботи, процес є нескінченним і дай Бог сили не втратити здатність рухатись уперед і вгору.

    Сутність моєї роботи відображає салоган:

    В – волонтерство

    Г- гнучкість, громадська відповідальність

    О- організаційна компетентність

    Р – ресурсний підхід

    У – уміння співпрацювати.

    Категорія: Новини тільки дитячих організацій | Переглядів: 492 | Додав: Пчелка | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz