Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Ноябрь 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 05.05.2024, 03:15

    Головна » 2013 » Ноябрь » 11 » Візит посла Швеції до Львова
    Візит посла Швеції до Львова
    09:32

    5 листопада 2013 р. Львів відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеція Андреас фон Бекерат , який нещодавно вступив на цю посаду і виявляє щире бажання глибоко пізнати особливості сьогоднішніх реалій в Україні та визначити найефективніші напрямки швецько-української співпраці. В рамках офіційного візиту Посол мав низку зустрічей, зокрема з першим заступником голови Львівської обласної державної адміністрації, під час якої обговорювалися шляхи сприяння швецьким інвестиціям в економіку України. Найперспективнішою була визначена співпраця у таких сферах, як агропромисловий комплекс, енергозберігаючі технології та розвиток туризму.

    Питання євроінтеграційних прагнень України стало предметом обговорення під час зустрічі пана Посла з керівництвом та студентами Львівського національного університету імені Івана Франка. Пан Посол відповів на питання студентів, а також закликав молодь багато подорожувати, переймати досвід, вивчати мови та не забувати про своє коріння, повертатися в рідну країну, аби втілювати здобутий досвід на практиці.
    Посол Швеції взяв участь у відкритті виставки «Плюс 1°С. Кліматичні зміни мовою карикатуристів». Роботи скандинавських карикатуристів подорожують різними країнами світу і доповнюються роботами карикатуристів з цих країн . Таким чином автори проекту намагаються привернути увагу громадськості до проблеми зміни клімату.
    Посол Королівства Швеції також зустрівся з представниками МБО «Екологія-Право-Людина» (ЕПЛ). Дискусія стосувалася основних екологічних проблем України, а також шляхів покращення теперішньої ситуації із застосуванням принципу верховенства права та доступом до правосуддя. Швеція як європейський лідер у впровадженні екологічно дружніх технологій та розвитку екологічної просвіти громадян прагне всіляко підтримати Україну в її намаганнях запроваджувати європейські стандарти екологічної безпеки. В Україні є багато напрямків таких, як управління відходами, розвиток енергоефективних технологій, фінансове стимулювання ощадливого ставлення до ресурсів, екологічна освіта та просвіта, виховання правової культури, де швецький досвід є дуже цінним. Під час зустрічі учасники зупинилися на обговоренні місця екоспільнот в охороні довкілля та шляхів посилення їхньої ролі в розбудові екологічної демократії, на перспективах співпраці ЕПЛ зі Швецькою агенцією з міжнародного розвитку в частині збереження довкілля для прийдешніх поколінь.
    Підготували:
    Ганна Хомечко,
    керівник проектів та програм ЕПЛ
    Кравченко Олена,
    виконавчий директор ЕПЛ

    http://epl.org.ua/novini/anons/backPid/1/article/6145/
    Категорія: Інші новини | Переглядів: 491 | Додав: ПВП | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz