Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Октябрь 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 05.05.2024, 16:05

    Головна » 2011 » Октябрь » 13 » Візьміть участь у конкурсі «До чистих джерел»
    Візьміть участь у конкурсі «До чистих джерел»
    08:59

    У 2011 році щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел» буде проведено Міністерством екології та природних ресурсів України та Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління.

    Конкурс проводиться на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня
    2001 р. № 51 з метою об’єднання зусиль, спрямованих на поліпшення стану джерел, водойм і річок України, раціональне використання водних ресурсів, виховання дбайливого ставлення населення до водних об’єктів, їх охорони і відтворення, підвищення екологічної та правової обізнаності громадян щодо охорони водних ресурсів шляхом залучення широких верств населення до практичної природоохоронної роботи, розвитку громадянських природоохоронних ініціатив.

    Учасниками Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» можуть бути місцеві державні адміністрації, сільські, селищні та міські ради, колективні та індивідуальні земле- і водокористувачі, установи, підприємства усіх форм власності, загальноосвітні, професійно-технічні, позашкільні та вищі навчальні заклади, засоби масової інформації, громадські організації, окремі громадяни.

    Основними завданнями Конкурсу є:

    – підтримка та активізація природоохоронної діяльності, спрямованої на досягнення конкретних практичних результатів з охорони та оздоровлення водних об’єктів, порівняння існуючої практики використання водних ресурсів з вимогами Водного кодексу України, здійснення конкретних заходів, що зменшують розбіжності між ними;

    – залучення широкої громадськості до практичної природоохоронної діяльності шляхом підтримки державою екологічних ініціатив об’єднань громадян та окремих активістів;

    – поліпшення просвітницько-інформаційної діяльності ЗМІ щодо основних положень Водного Кодексу України та практики його застосування, актуальних проблем стану водних ресурсів, його реального впливу на здоров’я людей, висвітлення прикладів позитивної практики водокористування.

    Пропонуємо взяти активну участь у Конкурсі та залучити до нього представників місцевих державних адміністрацій, державної екологічної інспекції, санепідемслужби, депутатів місцевих рад, громадські природоохоронні організації, студентські товариства, засоби масової інформації.

    Додатки:

    1.      Порядок проведення Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел»;

    2.      Анкета учасника.

     

    Маємо надію на Вашу участь та подальшу співпрацю.

    З повагою,

    Оргкомітет Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел»


    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

    П О С Т А Н О В А

    від 24 січня 2001 р. N 51

    Київ

     

    Про щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел»

    З метою об’єднання зусиль, спрямованих на поліпшення стану джерел, водойм і річок України, раціональне використання водних ресурсів, вироблення дбайливого ставлення населення до водних об'єктів, їх охорони і відтворення Кабінет Міністрів України постановляє:

    1. Прийняти пропозицію Міністерства екології та природних ресурсів щодо проведення щорічного починаючи з 2001 року Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» з оголошенням його підсумків до Дня довкілля.

    2. Організацію та проведення щорічного конкурсу «До чистих джерел» покласти на Міністерство екології та природних ресурсів за сприяння Міністерства освіти і науки, Державного комітету інформаційної політики, телебачення та радіомовлення, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

    3. Міністерству екології та природних ресурсів за погодженням із заінтересованими органами виконавчої влади та екологічними громадськими організаціями затвердити порядок проведення конкурсу «До чистих джерел» та склад конкурсної комісії.

    Перший віце-прем'єр-мініст України Ю. ЄХАНУРОВ

    Інд. 33

     

    Категорія: Новини тільки дитячих організацій | Переглядів: 763 | Додав: ecorezerv | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 2
    avatar
    1
    Clear, informative, smlpie. Could I send you some e-hugs?
    avatar
    2
    Always a good job right here. Keep rolling on thorguh.
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz