Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Май 2010  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 02:04

    Головна » 2010 » Май » 28 » Завершилась освітня програма «Громадські Зв’язки» Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID)
    Завершилась освітня програма «Громадські Зв’язки» Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID)
    18:29
    14 травня 2010 року закінчилось стажування спеціалістів Запорізької області за тематикою «Державна політика щодо переробки відходів».

    Для участі у програмі за критеріями професійності, лідерських якостей, бажання змін на краще, почуття відповідальності за допомогу іншим та віри у силу громади були вибрані представники органів влади, бізнесу і громадських організацій Запорізької області. Десять делегатів із Запоріжжя, Мелітополя, Вольнянська, Приморська тощо вивчали питання державної політики США щодо переробки промислових та побутових відходів. 

    Супроводжувала підготовку делегатів до участі у програмі «PH International», яка зорієнтувала групу на досягнення основної мети програми: показати представникам місцевої влади, виконавчих органів на місцях, громадським організаціям, що працюють у галузі охорони навколишнього середовища, представникам місцевих державних чи приватних організацій по переробці відходів та іншим зацікавленим особам, що беруть активну участь у покращенні ситуації та законодавчих ініціативах у галузі переробки відходів у Запорізькій області, роль їх колег у США, а також спектр існуючих можливостей для створення ефективних та екологічно безпечних систем по переробці відходів - як промислових, так і побутових - з метою популяризації таких систем та припинення погіршення стану навколишнього середовища. 

    Починаючи з 1982 року було проведено вже більш 20.000  програм "Громадські зв"язки". До речі, при фінансовій підтримці відділу освіти та культури Державного департаменту США в вересні 2005 року загальне керівництво програмою прийняло на себе USAID. На цей час програма «Громадські зв’язки» виросла і зараз налічує більше 13.000 випускників з 12 країн Євразії. Старший менеджер програми «Громадські зв’язки» World Learning Тамар Мікадзе, привітавши фіналістів Запорізького регіону, висловила сподівання, що програма допоможе у розширенні екологічно спрямованої  діяльності установ, громади та країни в цілому. Для цього була налагоджена плідна співпраця з приймаючою організацією із міста Луісвілю (штат Кентуккі) «World Affairs Council of Kentucky/Southern Indiana» щодо забезпечення відповідності програми цілям та задачам, як професійним, так і особистим. 

    Протягом трьох тижнів було проведено багато ефективних освітніх заходів – орієнтаційних брифінгів, презентацій успішних програм, конференцій за участю спеціалістів, екскурсій на підприємства тощо. Кожний делегат, спираючись на отримані знання та досвід, працював над розробкою особистого професійного плану дій для себе та організації. Заплановано інформаційну програму по розповсюдженню знань та досвіду стажування серед колег, співробітників та інших фахівців, яка буде відображатися на відкритому сайті громадських екологічних організацій Запорізької області www.npo.vo.uz та на інших ресурсах громадського видавництва «Вісник Mрії». Всі стажери – представники громадських організацій запланували прийняти участь в цій інформаційній кампанії, час від часу брати участь у професійних семінарах, конференціях з даної тематики.

     Інформаційна кампанія по результатам стажування групи запорізьких спеціалістів на сайті www.npo.vo.uz триватиме з 1 червня до вересня 2010 року. Запрошуємо читати наші публікації про професійні заходи програми стажування «Державна політика щодо переробки відходів»! Запрошуємо всі зацікавлені сторони до плідної співпраці!

    Андрій Єлькін


    Категорія: Інші новини | Переглядів: 761 | Додав: ecorezerv | Рейтинг: 5.0/1 |
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz