Меню сайту
Нові коментарі
Авторизация

Друзі сайту
Оновлення форуму
  • Закарпатська область (3)
  • Дом для Ваших родных (0)
  • Конференції, зїзди, семінари (38)
  • Наші печатні видання (15)
  • Релігії світу та екологічне виховання молоді (58)
  • Работа в интернете (1)
  • Здоров'я спини (0)
  • літературний журнал "Дніпро" (1)
  • Ділимось поезією. (2)
  • Росла собі ялиночка (5)
  • Категорії розділу
    Новини тільки дитячих організацій [623]
    Інші новини [186]
    Хмара тегів
    Вестник Мечты ЗРЗ ПИТАНИЕ МАМА-86-Запорожье здоровье Вісник Мрії ВМ-НФ електронні відходи Мама-86 Республіка Мрія Мама-86-Запоріжжя живи органично Запорожье Экомарафон екомарафон Республика Мечта Запоріжжя конкурс екоосвіта Живи органічно
    Пошук
    Календар
    «  Июнь 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    Статистика



    mail.ru

    Сегодня работали на сайте:

    Сейчас на сайте

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0

    Вітаю Вас, Гость · RSS 03.05.2024, 02:56

    Головна » 2013 » Июнь » 11 » «ЗЕЛЕНЕ МІСТО: ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ»
    «ЗЕЛЕНЕ МІСТО: ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ»
    16:33

    В місті Горлівка пройшов перший міжнародний Форум «ЗЕЛЕНЕ МІСТО: ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ» в рамках проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донеччини» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні. Організаторами форума стали: Горлівська міська рада, громадська організація «ЛЕТАВИЦЯ», Донецька облдержадміністрація та обласна рада. 

     Серед учасників заходу були – заступник глави дипломатичної місії Фінляндії в Україні Юссі Сойні та Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина в Донецьку Клаус Ціллікенс.

     Відкрив форум, голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький, який підкреслив, що Президент України Віктор Янукович неодноразово наголошував, що в кожному промисловому проекті має бути екологічна складова.

     Міський голова Євген Клеп поінформував учасників Форуму про цілі і завдання заходу, розповів про проекти, які реалізуються в Горлівці в напрямку розвитку «зелених» технологій.

     В Форумі також прийняли участь представники різних держав та міст України, які розкрили проблеми та перспективи ефективного використання енергоресурсів та зеленої урбаністики. Окрім представників промисловості нашого міста, прийняли участь і освітяни, які виступили у секції «Зелене мислення – здоровий спосіб життя», модератором якої був начальник відділу у справах сім’ї та молоді департаменту освіти Тутов В.Ю. Про формування екологічного світогляду школярів шляхом впровадження ідей стійкого розвитку в міську систему освіти, повідомила присутніх методист методичного центру департаменту освіти, молоді та спорту Радченко А.Є. Директор Горлівського центру туризму та краєзнавства Михайловський М.І., розповів про творчі конкурси, як ефективний інструмент формування екологічної культури підростаючого покоління.

          Голова Дитячої екологічної асоціації «Зелена Країна» Агейкіна Р.В., поділилась досвідом про роль громадських організацій та міжсекторальне співробітництво у формуванні екологічної культури молоді. А також підняла важливі та проблемні питання щодо формування екологічної культури населення міста.


    Міжнародний форум «Зелене місто: погляд у майбутнє», виправдав очікування всіх, хто брав участь в його організації та проведенні. Про це розповіла Наталія Денисенко, голова правління громадської організації «Летавиця», координатор проекту «Сприяння місцевому економічному розвитку промислових міст Донецької області» GIZ.

     Майданчик форуму, про який ми мріяли - форуму «Зеленого міста», дійсно фундаментальний, - зазначила Наталія Денисенко. На цій платформі сьогодні зібралися представники влади, науки, бізнесу, в тому числі, великого, який є містоутворюючим. Якщо цей форум стане традиційним, в найближчі кілька років місто може радикально змінитися.

    Категорія: Інші новини | Переглядів: 705 | Додав: Пчелка | Рейтинг: 5.0/3 |
    Всього коментарів: 1
    avatar
    1
    Молодці! Так тримати! І новина подана професійно щодо змістовного наповнення. Дотримані основоположні журналістські стандарти.
    avatar
    Авторське право належить керівникам проекту та авторам матеріалів © 2024
    Сайт управляється системою uCoz